Dr. Platon Cold Plasma Behandeling

Wat is Cold Plasma?

Plasma is de vierde en laatste toestand van materie, na vast, vloeibaar en gas. Cold plasma wordt kunstmatig gegenereerd door het creëren van een elektromagnetisch veld, waardoor O2 (zuurstof) en CO2 (stikstof) uit de lucht geïoniseerd worden, resulterend in ozon en plasma. Cold plasma is niet-thermisch, wat betekent dat het de huid niet beschadigt of verbrandt, met een werktemperatuur van 35-40 graden.

Voordelen van Dr. Platon Cold Plasma Behandeling

Dr. Platon Cold Plasma behandelingen kunnen helpen bij verschillende huidproblemen, waaronder acne, eczeem, psoriasis, rosacea en huidveroudering. De behandeling steriliseert de huid, stimuleert de productie van collageen en elastine, bevordert wondgenezing en vermindert melanine-overproductie. Cold plasma verbetert ook de opname van werkstoffen door de huid en verhoogt de elasticiteit, stevigheid en hydratatie van de huid.

Huidproblemen waarbij Dr. Platon wordt ingezet

  • Acne: Vermindert ontstekingen, talgproductie en roodheid.
  • Eczeem en geïrriteerde huid: Vermindert oxidatieve stress en helpt bij dermatitis.
  • Anti-Aging: Stimuleert celdeling en collageenproductie voor een jongere huid.
  • Psoriasis: Verlicht jeuk, schilfering en verbetert de huidregeneratie.
  • Huidversteviging: Verstevigt de huid en verbetert de elasticiteit.
  • Pigmentatie: Verheldert de huid en reguleert pigmentatie.

Inzetten van Cold Plasma

Tijdens een intake wordt uw huidwensen bekeken en wordt een behandeling aangepast. Dr. Platon kan als op zichzelf staande behandeling worden uitgevoerd of worden toegevoegd aan een bestaande behandeling. De behandeling kan worden aangepast aan uw behoeften en er wordt advies gegeven over de haalbaarheid van uw wensen. Dr. Platon Cold plasma kan ook lokaal worden ingezet tegen eczeem, psoriasis of ontstekingen.

Tarieven

De Dr. Platon Cold Plasma Base treatment kost €35 voor ongeveer 30 minuten, inclusief productadvies.

Voor toevoeging aan een bestaande behandeling wordt 10 minuten extra ingeboekt met een meerprijs van €15. Losse behandelingen voor specifieke huidproblemen worden vooraf geprijsd. Volg altijd de instructies en adviezen op voor het beste resultaat.