Welkom bij Schoonheidssalon en Nagelstudio Felice. Ik ben Wendy Wildeman- Pierik en wil je graag verwelkomen en kennis laten maken met mijn salon.

In mijn salon kun je terecht voor:

– Gezichtsbehandelingen

– Lichaamsbehandelingen

– Harsen van gelaat en lichaam

– Kunstnagels en manicure

 

 

Sinds 2004 ben ik gediplomeerd schoonheidsspecialiste en sinds 2011 allround nagelstyliste. Regelmatig volg ik nieuwe workshops en cursussen om up-to-date te blijven. Nieuw is de Brazilian wax.

Tijdens de gezichts- en lichaamsbehandeling wordt er gewerkt met de natuurlijke producten van Piroche Cosmetiques, geïnspireerd op de filosofie en traditionele Chinese geneeswijzen. Bij je eerste bezoek beginnen we altijd met een intake gesprek om na de behandeling te eindigen met een advies. Graag maak ik je bewust van je huid en hoe daar mee om te gaan.

Als nagelstyliste werk ik alleen met het beste voor je nagels om je nagels er helemaal naar wens uit te laten zien. Dit kan zijn met Acryl, Polygel of Shellac. Ook voor de wimpers en wenkbrauwen werk ik met de beste producten. U kunt kiezen voor de traditionele wimper/wenkbrauw verf of voor Henna Brows.

Graag verwijzen wij je verder op de website voor verdere mogelijkheden. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op!

Graag tot ziens bij Schoonheidssalon en Nagelstudio Felice.

Hartelijke groet Wendy!

couleurcaramalwit
lycon-wit-klein
pirochewit
cndc-wit-klein
brillbirdklein
noesis-2
gelish-wit