Welkom bij Felice Beauty & Nails. Ik ben Wendy Wildeman- Pierik, getrouwd en moeder van 2 kinderen. Graag wil ik u verwelkomen en kennis laten maken met mijn salon.

Sinds 2004 ben ik gediplomeerd schoonheidsspecialiste en in Epe begonnen met mijn eigen salon. In 2011 heb ik de opleiding voor nagelstyliste afgerond. In 2021 hebben wij bij ons huis in Wapenveld onze garage verbouwd tot salon. Hierdoor ben ik flexibeler in mijn werktijden en is de combinatie gezin en werk beter in balans.

De meeste voldoening haal ik uit het behandelen van huidproblemen zoals acne, rosacea, huidveroudering en Rosacea. Gelukkig bestaan hier steeds betere behandelingen voor.

In mijn salon kunt u terecht voor:

– Gezichtsbehandelingen

– Lichaamsbehandelingen

– Harsen van gelaat en lichaam

– Kunstnagels en manicure

Als schoonheidsspecialiste werk ik met de producten van Piroche en KRX. Mijn doel is om op een natuurlijke manier uw huid in een zo goed mogelijke conditie te houden. Met de behandelingen stimuleren we de huid om zelf aan het werk te gaan.

Bij Felice Beauty & Nails vullen we de ruimte tussen traditionele schoonheidsbehandeling en de stap naar de kliniek bij de cosmetisch arts.

Huidverbetering is samenwerken. Uw leefstijl, thuisverzorging en onze behandelingen maken samen het resultaat.

Als nagelstyliste werk ik alleen met het beste voor je nagels om je nagels er helemaal naar wens uit te laten zien. Dit kan zijn met Acryl, Acrylgel of gellac.

Graag verwijs ik u verder op de website voor verdere mogelijkheden. Heeft u vragen? Neem gerust contact met mij op!

Graag tot ziens bij Felice Beauty & Nails.

Hartelijke groet Wendy!