Collageen draadjes en Thread-fill Ampoule

Collageen draadjes zijn een nieuwe ‘hype’ in beautyland. Ik leg u graag uit hoe het werkt en hoe het in te zetten is in de behandeling.

Collageen is heel belangrijk voor ons lichaam, het zit in onze botten, spieren, bloedvaten, darmen en onze huid. Naarmate we ouder worden (al vanaf ons 25e) wordt ons bestaande collageen afgebroken en maken we steeds minder collageen aan. Dit is ook te zien aan de huid, hij wordt slapper, verliest vocht en het gevolg is rimpeltjes…

Collageen is een eiwit en de belangrijkste daarvan in de huid zijn de fibroblasten. De fibroblasten zijn onze energie fabriekjes en naarmate we ouder worden gaan die fabriekjes steeds langzamer en minder werken. Ons doel is dan ook om die fabriekjes weer de energie te geven om weer harder te gaan werken en meer collageen te gaan produceren.

Helaas kunnen we geen collageen inspuiten. Wel kunnen we collageen uit voeding halen zoals bijvoorbeeld vis, bouillon van botten, eieren en rood vlees.
Ook hebben we in de salon collageen voedingssupplementen met 30+ vitamines en mineralen! Hiermee wordt het collageen in het lichaam ook aangevuld!!

Gewone eiwitten worden door de huid niet opgenomen, daarom hebben ze die verkleind in Nanopeptides, deze moleculen zijn zo klein dat ze goed kunnen doordringen in de huid en zelfs tot in de dermis kunnen komen! Daar zijn ze nodig om de fibroblasten weer te stimuleren.
In de behandeling gaan we laagjes bouwen in de huid met draadjes waardoor fijne lijntjes en rimpeltjes worden opgevuld en dus minder zichtbaar zijn.

Om de draadjes op te laten lossen gebruik ik het COLLAGEEN THREAD-FILL AMPOULE. Dit serum bevat absorbeerbare collageendraadjes/fibers verpakt in een geweldig liftend en anti-rimpel serum om de gezichtsrimpels te verzachten.

Hoe dieper de rimpel, hoe meer laagjes nodig zijn. Dus het is per persoon verschillend hoeveel behandelingen er nodig zijn. Ook het gebruik van collageen voedingssupplement en goede verzorging van KRX of Piroche thuis zal het resultaat bevorderen.

Het is mogelijk om alleen een zone te behandelen zoals voorhoofd, ogen, mond (neuslippenplooi). Maximaal 4 draden.

Een kuur is aan te raden, bijvoorbeeld 3 keer elke 2 weken. Daarna 2 keer elke 4 weken en daarna onderhouden elke 8-12 weken.

Het kan ook toegevoegd worden aan de huidige behandelingen. Boek dit dan extra bij.

De behandeling bestaat uit:

  • Reiniging
  • Enzymatische peeling
  • Hyaluron vulpoeder
  • Thread-fill ampoule
  • Collageen draden (12 draden)
  • Masker
  • Afsluitende crème

Duur ongeveer 75 min voor € 120,00

Wilt u de draadjes toevoegen bij de behandeling die al gepland staat komt er € 45,00 bij.

Een deelbehandeling voor ogen, voorhoofd of neus-lippenplooi en mond duurt 30 min en kost € 55,00. (max, 4 draadjes, extra draad meerprijs € 2,50 per draadje)